top of page
COVID-19_Logo_1584422244.webp
IMG_8334.jpg

Beslissingen bestuur Asse-Zellik nav gewijzigde Covid-maatregelen (01/02/2021)

Naast mondmaskerplicht, afstandsbewaring naast het terrein en verplichte handontsmetting vragen we aandacht voor het volgende:

 

 • Kinderen worden afgezet bovenaan de groene poort. De kleinsten worden opgehaald door de trainers, de ouderen kunnen alleen naar beneden komen. Daar worden handen ontsmet en wordt naar het trainingsterrein gegaan. Er worden geen ouders toegelaten binnen de omheining.

 • Vanaf maandag 1 februari wordt getraind in groepen van maximum 10 spelers. Per groep voorziet de club één trainer. Deze groepen trainen op voldoende afstand van elkaar.

 • Als kinderen meer dan één hobby uitoefenen, zullen ouders in samenspraak met hun kind een keuze moeten maken. Als men niet voor voetbal kiest, vragen we uitdrukkelijk om dit aan de trainer te laten weten.

Beslissingen bestuur Asse-Zellik nav recente Covid-maatregelen (12/10/2020)

BUITEN

 • verplichte registratie ( naam+GSM ) aan de 2 ingangen

 • verplichte desinfectie van de handen

 • verplicht dragen van mondmasker

 • maximum capaciteit 400 personen

 KLEEDKAMERS

 • de kleedkamers en doucheruimtes blijven vanaf 14/10 gesloten. Spelers komen gekleed toe.

KANTINE

 • verplichte registratie ( naam+GSM ) aan ingang kantine

 • verplichte desinfectie van de handen

 • verplicht dragen van mondmasker, behalve als je zit

 • maximum met 4 personen aan een tafel

 • verplichte afstandsbewaring van 1,5m

 • maximum capaciteit kantine 200 personen

 • genoeg drinken

Beslissingen bestuur Asse-Zellik nav recente Covid-maatregelen van 03/08/2020

Annulatie jeugdtornooi

Na lang afwachten en hopen beslist het bestuur van Asse Zellik om het jeugdvoetbaltornooi ‘Players of Tomorrow’, voorzien voor het weekend van 29 en 30 augustus, af te gelasten. We bedanken de reeds ingeschreven ploegen en hopen hen volgend jaar terug te zien. In de plaats van het tornooi proberen we een jeugdweekend in elkaar te steken waarbij elke jeugdploeg tot en met U17 een match speelt tegen een nog te zoeken tegenstander.

Zomerstage 

De jeugdvoetbalstage, voorzien voor maandag 10 augustus tot en met donderdag 13 augustus gaat wel door, volledig corona-proof. Enkele dagen op voorhand krijgen de ingeschreven deelnemers hiervan extra informatie. Er kan nog ingeschreven worden: meisje/jongen, AZ-Speler/niet-AZ-speler. Iedereen geboren tussen 2007 en tussen 2015 welkom. Voor inschrijvingen: https://www.assezellik2002.com/az-stages

 

Trainingen 

Volgende weken beginnen onze jeugdtrainingen, onder de huidige Covid-maatregelen (zie maatregelen hieronder). Deze zijn ongewijzigd tov de maand juni. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor iedereen van 12 jaar en ouder. Het kan afgedaan worden vlak voor de training en moet terug opgedaan worden vlak na de training.

De berichten op deze site gelden als de enige officiële berichtgeving binnen de club, aangevuld met de communicatie van de specifieke trainers/coördinatoren via PSD en/of What’s App

Beslissingen bestuur Asse-Zellik nav recente Covid-maatregelen van 28/07/2020

 

Oefen-en bekerwedstrijden A & Jong Asse afgelast

Na het ontvangen van nieuwe officiële richtlijnen van onze overkoepelende organisatie Voetbal Vlaanderen, worden alle oefenmatchen en bekermatchen van onze eerste ploegen (onze A-ploeg en onze Jong Asse-ploeg) tot en met 25 augustus afgelast, thuis én op verplaatsing.

Oefenmatchen tot en met U17 kunnen wel doorgaan, mits naleving van de geldende veiligheidsvoorschriften: zie hieronder.

 

Trainingen en zomervoetbalstage

Trainingen en onze voetbalstage van 10 tem 13 augustus gaan door, volgens de uren en dagen die via de trainers worden gecommuniceerd, en onder de ons opgelegde veiligheidsvoorschriften.

 

Jeugdtornooi Players of Tomorrow

Over het verloop van ons jeugdtornooi Players of Tomorrow, voorzien voor 29 en 30 augustus, wordt op donderdag 30 juli door het bestuur een beslissing genomen. Dit evenement moet nog wel goedgekeurd worden door de plaatselijke overheid.

Belangrijkste veiligheidsvoorschriften

Mondmasker verplicht voor iedereen bij aankomst op de club (vanaf de groene ijzeren poort boven), in de kleedkamergang en in de kantine/toiletten. Mondmaskers niet verplicht voor -12-jarigen. Maskers worden door spelers afgedaan vlak voor training en terug opgezet vlak na training.

 

De kleedkamers worden enkel gebruikt om de sporttas op te bergen. Douchen is voor jeugdspelers niet mogelijk: niet na trainingen, niet na matchen thuis of op verplaatsing. We roepen op om na elke training/match thuis te douchen.

 

De kantine is enkel open voor, tijdens en na oefenwedstrijden van jeugdploegen en (indien mogelijk) na trainingen van onze A-ploeg. In de kantine gelden de huidige horeca-regels: verplicht mondmasker, verplicht gebruik van handgel, registratieplicht, afstand bewaren, verplicht sluitingsuur om 01u00.

 

Tijdens oefenwedstrijden van jeugd (tem U17) mag 1 ouder per speler de wedstrijd bijwonen. De voorzorgsmaatregelen zoals het dragen van een mondmasker en het bewaren van voldoende afstand worden ook hier toegepast.

 

Tijdens trainingen van jeugdploegen vragen wij expliciet aan ouders om hun kinderen niet te vergezellen ‘naar beneden’. Ze worden dus afgezet aan de groene poort (tussen kantine en houten chalet). De trainers van onze jongste spelertjes wachten hen daar op en begeleiden hen naar het trainingsveld. Na de trainingen worden de spelers terug naar deze plaats gebracht.

 

Bovenstaande regels gelden voor de volgende 4 weken, te beginnen vanaf dinsdag 28 juli, en kunnen ten allen tijde gewijzigd en aangevuld worden door federale en plaatselijke overheid en/of door het bestuur van de club. Het is daarom belangrijk om onze website op te volgen. Het zijn ENKEL de berichten op deze website die gelden als de officiële berichtgeving van onze club.

 

Bij deze beslissing zijn we van mening dat we als club kunnen voldoen aan de terechte eisen die door Voetbal Vlaanderen worden opgelegd. Samen met de sportieve staff en onze vrijwilligers willen we het voetballen in onze voetbalclub zoveel mogelijk laten doorgaan, weliswaar onder bovenstaande voorwaarden.

 

We rekenen ten stelligste op jullie medewerking om binnen deze regelgeving onze spelers te kunnen laten voetballen.

 

Sportieve groeten,

Het bestuur.

KERNWAARDEN VAN ONZE CLUB

 • Kansen geven aan iedereen om te ontwikkelen

 • Leuke en kwalitatieve omkadering voor spelers op en rond het veld

 • Heterogeniteit als opportuniteit

 • Voetbal als middel voor een bredere sociale ontwikkeling

bottom of page