top of page
 • Wanneer zijn er trainingen?
  Het volledige trainingsschema vind je terug bij "jeugd". Dit is het normale schema. Indien er wijzigingen aan de trainingsuren zijn communiceert de trainer dit rechtstreeks aan de betrokken spelers.
 • Ombudsdienst
  Praten of mailen over geweld, pesten, racisme, ...? De ombudsdienst is er voor je! Contacteer Kristel Van De Velde (0477 37 48 31) of Cindy Desmet (0471 66 13 34), mailen kan naar ombudsdienst@assezellik.be.
 • Wat moet ik doen bij een voetbalongeval?
  De blessure is van die aard dat directe verzorging nodig is : ✓ Je begeeft je bij een sportdokter, Orthopedist naar keuze voor verzorging of je begeeft je bij het OLV Asse (spoeddienst) met de melding dat je speler bent van FC Asse z 2002 ✓ Met een formulier voor “ongeval aangifte” (afdrukken op de website of aanvragen in de jeugdkantine) ✓ Met Sis – kaart + klevertjes indien mogelijk ✓ Met Identiteitskaart De blessure is van die aard dat geen directe verzorging nodig is : ✓ Je begeeft je bij een huisdokter, sportdokter, orthopedist of therapeut naar keuze voor verzorging. FC Asse z 2002 werkt samen met de volgende kinesist : Jeroen De Rijck – contact : http://www.fysiocare.be/team/ Uiteraard ben je vrij te kiezen waar en door wie je je laat behandelen. Je hervat pas de trainingen nadat de dokter/kinesist u hiervoor toestemming geeft. Tijdens de trainingen zal je in samenspraak stap per stap weer volledig meetrainen en de matchen spelen. ADMINISTRATIEOngevallen formulier : het ingevulde ongevallen formulier breng je binnen de drie dagen na de eerste consultatie binnen op de club bij gerechtelijk correspondent, Kris Thielemans (0475 90 78 43). Breng je trainer op de hoogte, met een inschatting van de duur. De verdere behandeling en revalidatie wordt gevolgd op advies van de dokter. Voor meer info : medischecel@assezellik.be
 • Hoe kan ik aanloggen in ProSoccerData?
  Klik hier voor de ProSoccerData link van Asse-Zellik 2002. Bij de start van het seizoen kreeg je een loginnaam en stelde je je wachtwoord in. Geen login of problemen bij het inloggen? Mail dan naar tvjo@assezellik.be
 • Ik ken iemand die wil komen voetballen, wat moet ik doen?"
  Op onze website vind je de pagina "jeugdcoördinatoren" onder jeugd, met de contactgegevens van onze coördinatoren. Contacteer hen voor verdere afspraken.
 • Ik heb een vraag over het pakket, over kledij.  Bij wie kan ik terecht?"
  Je kan met alle vragen over kledij of het pakket terecht bij Roos Seys, mail naar kledij@assezellik.be
bottom of page