top of page

8 jeugdtrainers AZ volgen trainerscursus UEFA C

Twee keer per jaar organiseert Voetbal Vlaanderen een trainerscursus voor beginnende trainers, de zgn cursus UEFA C. Onder impuls van de sportieve cel en het clubbestuur moedigen we al onze trainers aan om deze cursus te volgen. Niet minder dan 8 van onze jeugdtrainers zijn er in januari in Lennik aan begonnen: elke maandag van 18u30 tot 22u30 voetballes in theorie en praktijk.

Doel: onze Asse-Zellik jeugdspelers beter leren voetballen + persoonlijke vervolmaking.

 

Het theoretische examen ligt achter de rug. Rudy, Tijs, Kjell, Lorenzo, Jits, Johan, Daan en Mirto kregen allemaal te horen dat ze geslaagd zijn. Proficiat jongens! Knap werk.

Nu nog werk maken van jullie praktijk: voetbalgerelateerde opdrachten en voetbaltrainingen uitwerken/voorbereiden en in de praktijk omzetten. Zo gaan ze van de laatste seizoenstrainingen gebruik maken om in de diverse onderbouwploegjes

een training te komen geven. Succes mannen!

 

Ook dank aan onze AZ-mentoren die deze trainers gedurende hun ganse opleiding begeleiden. Merci aan de ouders om de jonge gasten te vervoeren naar Lennik en terug.

 

We kregen als club onlangs de bevestiging dat volgend seizoen de trainerscursus UEFA C in Asse-Zellik plaatsvindt. Vanaf september, elke maandag. Coaches die van plan zijn om een cursus te volgen: het is het moment! Inschrijven via Voetbal Vlaanderen.

 

En van de 8 coaches die hun cursus nu afwerken krijgen we berichten dat ze in september de trainerscursus UEFA B aanvangen.


De club en onze spelers zullen er maar goed bij wezen! Toekomst verzekerd!


 

130 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page