top of page

Asse-zellik-2002-opent-seizoen-met-hamburgerfestijn

De trainingen van onze ploegen zijn vlot gestart, de eerste tornooien werden afgewerkt, we maken ons klaar voor het nieuwe voetbalseizoen.


Met onze vernieuwde U21-ploeg wordt op vrijdag 2 september het startschot gegeven van de jeugdcompetitie 2022-2023. Om 20u spelen ze hun eerste match, op provinciaal niveau, thuis tegen Bertem-Leefdaal. Zaterdag en zondag werken heel wat jeugdploegen hun eerste (thuis)wedstrijd af. Op zondag 4 september om 15u speelt onze eerste ploeg in 2de provinciale tegen KHO Huizingen.


Ter gelegenheid van dit startweekend nodigen we jullie en de ganse familie uit op ons hamburgerfestijn met springkastelen, alles in en rond de voetbalkantine. Kom smullen en maak een keuze uit 5 verschillende burgers: hamburger, cheese, chicken, veggie of de AZ-special. Al dan niet met frieten. Je neemt mee of je eet ter plaatse in onze tent of in de kantine.

Onze keuken is open op vrijdag 2 september van 17u30 tot 22u00, op zaterdag 3 september van 11u30 tot 14u30 en op zondag 4 september 11u30 tot 14u30. Op vrijdag 2/9 om 18u30 nodigen we de ouders van onze nieuwe spelers uit voor een welkomstaperitief.


We kiezen heel bewust voor samenwerking met en aankopen bij de lokale ondernemers: de hamburgers van hoeveslagerij Schoukens in Kobbegem, veggie en chicken van Curieuseneus-Linked Farm in Asbeek, broodjes van bakkerij Brovado in Asse, groenten van Spar Asse, logistieke steun van eethuis Snacksken en Bloeyenden Wijngaerdt/Den Tuus Asse.


De opbrengst van dit gebeuren zal o.a. aangewend worden voor de aankoop van bijkomend voetbalmateriaal voor onze jeugdtrainers.


Als (jeugd)voetbalclub proberen we onze jongens en meisjes een zo kwaliteitsvolle voetbalopleiding aan te bieden. Maar na dik 2 jaar Coronaleed beseffen we dat we als vereniging ook een taak tot mensen-terug-verenigen hebben. We hopen ook o.w.v. deze reden op jullie komst en steun.


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page