top of page

Asse-Zellik A – KFC Wambeek-Ternat A 1 – 1

De eerste twee helften.

Al een heleboel gekwetsten bij de thuisploeg. Wambeek-Ternat zond zijn A-kern naar Asse-Zellik.

Lekkere match om naar te kijken, voortdurend over en weer, met prima kansen aan de twee kanten.

Na bal op de paal door Polfliet kreeg Asse-Zellik toch wat het in de eerste helft verdiende: 1-0, via penalty, door Thomas Bastin. Na 7 jaar terug op Asse. Zijn eerste, hopelijk niet zijn laatste.

Tweede helft met een iets meer aanvallend WT en scherp counterend AZ. WT scoorde via een

eigenaardige maar mooie lobbal over doelman Sulmon. 1-1.

Pittige en gelijkopgaande match, zonder al te veel niveauverschil.

We wensen Wambeek-Ternat nog veel succes in beker- en gewone competitie. Hopelijk tot snel!

De volgende dagen 2 lekkere derby’s, de ene met al iets meer inzet dan de andere.

BOKA (P1) – Asse-Zellik A (P2), zaterdag 7 augustus, 19u30 (beker)

Asse-Zellik A – Toekomst Relegem (P3), woensdag 11 augustus, 19u30 (vriendschappelijk)

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

U8 speelt finale Jeugdcup, U15R kampioen?

Zaterdag 4 mei wordt in Rotselaar gestreden voor de Jeugdcup, de vroegere ‘Jeugdcup Het Volk’, later de ‘Jeugdcup Het Nieuwsblad’. Onze U8-ploeg wist zich de afgelopen weken knap te plaatsen voor de p