Asse-Zellik scoort met eigen jeugd

Asse Zellik A – KFC Lennik A 1 – 0
Toegegeven, mooi voetbal werd vorige zondag op Waalborre niet gespeeld. De belangen waren te groot.

Met 2 matchen tegen Mazenzele-Opwijk en Kraainem in het verschiet mocht onze A-ploeg niet verliezen, anders werd het –compleet tegen alle seizoensverwachtingen in- nog bibberen.


Er stonden meer A-spelers tijdens de match in de kantine dan op het veld. Onze gekwetsten-en ziekenboeg zit al van in het begin van het seizoen overvol. Bij overmaat van ramp vielen tijdens deze match ook Cabeke, Triest en Jadir uit.

Voordeel bij dit nadeel: onze jeugdspelers krijgen nog meer de kans dan vroeger.

En grijpen die kans.


Het was dan ook dat uitgerekend jeugdproduct Mats Withof (geboren °2004) die tien minuutjes voor tijd een echte matchwinnaar werd. Een verre uittrap van Asse-doelman Cajot belandde tot ieders verbazing achter de laatste Lennikse linie. Snelle Mats doorzag dat, nam de bal mooi mee, ging alleen op de keeper af, bleef vooral kalm en legde de bal mooi in de rechterhoek binnen. 1-0 Asse. Lennik kon geen vuist meer maken zodat de 3 punten op Waalborre bleven.Volgende zondag, 27 maart wordt

het andere koek, op leider Mazenzele-Opwijk. Maar

ook daar gaan we ons vel heel duur verkopen. 15u Tesseskouter. Supporters op post!254 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn amper een week ver, en onze voetbalspeeltuin zit met een kleine 30 spelertjes nu al vol. We stoppen dus met inschrijvingen voor kinderen geboren in 2018, 2019. Voor de andere ploegen U6 t.e.m.

Balen was het, vorige zaterdagavond rond 21u45 in Kraainem. Zo kortbij dat verdiende punt op Kraainem, titelfavoriet nummer 1. Na 14 minuten 2-0 en denken dat de korf wordt volgelegd. 2-1 Ysenbaert e