BOKA UTD – ASSE-ZELLIK 2002 A (beker) 1 – 2 (penalty’s 4-4)


Na weer een onwaarschijnlijke derde helft beperken we ons wijselijk tot een kort verslagje van de eerste twee helften.


Verdiende, maar niet overtuigende zege van onze ploeg tegen –en dat mogen we niet vergeten- een stabiele eersteprovincialer. Vooral in de eerste helft overheersten we het middenveld en dat zorgde voor heel wat gevaar. Een mooie aanval via Van Belle en Lammens belandde in de voeten van Anthony Cabeke die er 0-1 van maakte. Op dat moment oververdiend.

De tweede helft ging BOKA wat meer druk zetten, maar dit leidde niet tot supergrote kansen. Toch 1-1 na balverlies op ons middenveld en lekker afgerond.

Asse kreeg nog wat kansen waarvan Kiri Malewo er eentje benutte: 1-2 met nog een kwartier te spelen.

Wat lichte druk van BOKA, vooral de linkerflank was heel snel en bedrijvig, maar het bleef bij een mooie en verdiende 1-2 overwinning van onze jongens.

Eerste overwinning in de beker, volgende zondag 15/8 bekampen we thuis de ambitieuze eersteprovincialer VK Liedekerke: 16u Waalborre.


Nog 2 vriendschappelijke wedstrijden:

Woensdag 11/08 Asse-Zellik 2002 – Toekomst Relegem (P3)

Donderdag 12/08 SK Vlezenbeek (P3) – Asse-Zellik 2002

141 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Met het oog op komend seizoen (2022-2023), zijn extra U17 spelers (geboortejaren 2006 en 2007) nog steeds meer dan welkom. De jeugdopleiding vormt een onmisbare pijler in de structuur van onze club en

In de brochure in bijlage vind je alle info terug over ons jeugdtornooi, we hebben dit samen met jullie 2 jaar gemist en kijken er dus met extra enthousiasme naar uit. Tot dan! (En breng de zon maar m