Boost voor jeugdwerking AZ

We zijn al een tijdlang goed bezig met onze jeugd. Bewijs is er nu.


Heel fier op Alexander Henrotaux. Aploeg-coaches Xavier De Groote en Bart De Valck kregen hem in het oog en lieten hem vanuit de talentrijke U17-lichting meteen overhevelen naar onze A-ploeg. Alexander traint

vanaf nu voluit mee met onze A-ploeg en krijgt voluit zijn kans. Hij speelde de voorbije oefenmatchen tegen Kampenhout en Ninove lekker mee. Hou hem in het oog, nr.16.


Nog heel tof nieuws vanuit het jeugdfront: Tuur Bouchez (14), ex-Asse en de voorbije jaren actief bij de IP en P van E.Aalst en Gr.Dilbeek, keert terug naar zijn roots. Tevens een warm welkom aan Noah Orinx (14), een vooraanstaande speler bij U15P Meise en daar ook opgeleid. Noah en zijn familie zijn rasechte Assenaars, blijkbaar opgegroeid op enkele meters van onze voetbalclub. Hun U15-kameraden en coaches heten hen welkom!


Veel succes bij onze club jongens! Het is aan jullie.

Foto vlnr: Alexander Henrotaux, Noah Orinx, Tuur Bouchez
167 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We zijn amper een week ver, en onze voetbalspeeltuin zit met een kleine 30 spelertjes nu al vol. We stoppen dus met inschrijvingen voor kinderen geboren in 2018, 2019. Voor de andere ploegen U6 t.e.m.

Balen was het, vorige zaterdagavond rond 21u45 in Kraainem. Zo kortbij dat verdiende punt op Kraainem, titelfavoriet nummer 1. Na 14 minuten 2-0 en denken dat de korf wordt volgelegd. 2-1 Ysenbaert e