Coronamaatregelen vanaf maandag 1/2/2021

Gezien de recente omstandigheden beslist de club om de trainingen tot en met U17 te laten (blijven) doorgaan, volgens de richtlijnen die we van de (gemeentelijke) overheid en Voetbal Vlaanderen ontvangen. Naast mondmaskerplicht, afstandsbewaring naast het terrein en verplichte handontsmetting vragen we aandacht voor het volgende:


- Kinderen worden afgezet bovenaan de groene poort. De kleinsten worden opgehaald door de trainers, de ouderen kunnen alleen naar beneden komen. Daar worden handen ontsmet en wordt naar het trainingsterrein gegaan. Er worden geen ouders toegelaten binnen de omheining.

- Vanaf maandag 1 februari wordt getraind in groepen van maximum 10 spelers. Per groep voorziet de club één trainer. Deze groepen trainen op voldoende afstand van elkaar.

- Als kinderen meer dan één hobby uitoefenen, zullen ouders in samenspraak met hun kind een keuze moeten maken. Als men niet voor voetbal kiest, vragen we uitdrukkelijk om dit aan de trainer te laten weten.


Als club kiezen we er bewust voor om onze jongens en meisjes te laten sporten. We vinden het belangrijk om voetbal te onderhouden en in deze omstandigheden als sportieve uitlaatklep te fungeren. Dit kan uiteraard enkel onder de geldende veiligheidsvoorschriften en dankzij de blijvende inzet van onze trainers.

133 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Met het oog op komend seizoen (2022-2023), zijn extra U17 spelers (geboortejaren 2006 en 2007) nog steeds meer dan welkom. De jeugdopleiding vormt een onmisbare pijler in de structuur van onze club en

In de brochure in bijlage vind je alle info terug over ons jeugdtornooi, we hebben dit samen met jullie 2 jaar gemist en kijken er dus met extra enthousiasme naar uit. Tot dan! (En breng de zon maar m