top of page

Geweldig seizoenseinde op Asse-Zellik (part I)


Donderdag 18 mei 2023


Ietwat onverhoopt maar daarom niet minder verdiend speelde onze eerste ploeg op donderdag 18 mei de finale van de eindronde P2. Bij winst tegen Tervuren-Duisburg zat Asse-Zellik 2002 sinds heel lang nog eens in 1ste provinciale.


Alles was aanwezig: de zon, veel supporters (heel lang geleden dat AZ nog eens zoveel supporters trok), 2 sportieve supportersgroepen, spelers die ervoor wilden gaan, mensen die we al lang niet meer hadden gezien, sfeer.


Na 90 minuten moest AZ zijn meerdere erkennen in TVD. 0-2, sprookje gedaan.


Maar na een super 2deperiodekampioenschap, een spannende eindronde met uitschakeling van R.Wezemaal thuis en Woluwe-Zaventem uit, én vooral een heel plezant seizoen met een supertoffe spelersgroep en staff mogen we van  een geslaagd seizoen spreken.


Merci supporters, spelers, trainers, staff, medewerkers.


Wij kijken uit naar volgend voetbalseizoen.


Begin trainingen maandag 24 juli, eerste oefenmatch thuis op donderdag 27/07 tegen Wolvertem-Merchtem.

Woensdag 18u maken we via de site en onze FB-pagina de namen bekend van de spelers Asse-Zellik A 2023-2024. Je kan dan lezen wie nieuw is, wie bij de club blijft en wie de club verlaat.


149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Samenwerking Juve Mollem- Asse Zellik

Verleden maand kondigden wij aan dat Juve Mollem en Asse-Zellik, de twee grootste voetbalverenigingen van Asse, een intentieverklaring hebben ondertekend om samen aan een nieuwe toekomst te bouwen. In

Asse-Zellik 2002 A speelt zondag voor leidersplaats

Heel spannend in 2de provinciale A. Met zes ploegen staan ze daar op een zakdoek. De zesde op zes punten van de eerste. Onze ploeg staat samen met KVK Wemmel tweede op twee punten achter leider V.Beer

bottom of page