top of page

Info jeugd seizoen 2023-2024


De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de planning seizoen 2023-2024. Heel blij zijn we om jullie te melden dat wij het lidgeld 2023-2024 niet verhogen, niettegenstaande allerhande stijgende kosten, maar kenmerkend voor de huidige stabiliteit en creativiteit binnen de club, zijn beleid en zijn werking.


Meer info vind je in de infobrief op onze website.

 

Belangrijk om weten is dat iedereen zich terug dient in te schrijven adhv ons inschrijvingsformulier.


Als je echt zeker wil zijn van je plaatsje, schrijf je dan zo snel mogelijk in, ten laatste op maandag 31 juli. Sommige teams geraken snel volzet. Het is in je eigen voordeel om dit te doen en om in de maand augustus/september te vermijden dat er geen plaats meer is. Vol is vol. Ook voor de voetbalspeeltuin –kinderen geboren in 2019&2020 en 30 plaatsen beschikbaar- vragen we dit.

 

Volgende dinsdag 27 juni om 19u30 is er in onze kantine de KICK-OFF jeugdseizoen 2023-2024. Je komt er alles te weten over volgend seizoen, missie en visie van onze club, trainingsmomenten, nieuwe trainers,… Vragen kunnen gesteld worden. Begin 19u30. Inschrijven verplicht via dit formulier.

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Onze inschrijvingen voor dit seizoen zijn afgesloten aangezien de meeste ploegen volzet zijn. Heb je toch nog een vraag mbt inschrijvingen? Mail dan naar tvjo@assezellik.be

Na een moeizame maar uiteindelijk verdiende overwinning vorige zondag thuis tegen FC Herne A speelt onze A-ploeg ZATERDAGAVOND 20u tegen KVK Wemmel. KVK Wemmel wordt aanzien als een van de outsiders i

bottom of page