top of page

Info jeugd seizoen 2023-2024


De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de planning seizoen 2023-2024. Heel blij zijn we om jullie te melden dat wij het lidgeld 2023-2024 niet verhogen, niettegenstaande allerhande stijgende kosten, maar kenmerkend voor de huidige stabiliteit en creativiteit binnen de club, zijn beleid en zijn werking.


Meer info vind je in de infobrief op onze website.

 

Belangrijk om weten is dat iedereen zich terug dient in te schrijven adhv ons inschrijvingsformulier.


Als je echt zeker wil zijn van je plaatsje, schrijf je dan zo snel mogelijk in, ten laatste op maandag 31 juli. Sommige teams geraken snel volzet. Het is in je eigen voordeel om dit te doen en om in de maand augustus/september te vermijden dat er geen plaats meer is. Vol is vol. Ook voor de voetbalspeeltuin –kinderen geboren in 2019&2020 en 30 plaatsen beschikbaar- vragen we dit.

 

Volgende dinsdag 27 juni om 19u30 is er in onze kantine de KICK-OFF jeugdseizoen 2023-2024. Je komt er alles te weten over volgend seizoen, missie en visie van onze club, trainingsmomenten, nieuwe trainers,… Vragen kunnen gesteld worden. Begin 19u30. Inschrijven verplicht via dit formulier.

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Samenwerking Juve Mollem- Asse Zellik

Verleden maand kondigden wij aan dat Juve Mollem en Asse-Zellik, de twee grootste voetbalverenigingen van Asse, een intentieverklaring hebben ondertekend om samen aan een nieuwe toekomst te bouwen. In

Asse-Zellik 2002 A speelt zondag voor leidersplaats

Heel spannend in 2de provinciale A. Met zes ploegen staan ze daar op een zakdoek. De zesde op zes punten van de eerste. Onze ploeg staat samen met KVK Wemmel tweede op twee punten achter leider V.Beer

bottom of page