top of page

Meer dan geslaagde krokus-jeugdvoetbalstage bij Asse-Zellik 2002

Afgelopen week namen 53 voetballers, meisjes en jongens, leden en niet-leden, deel aan de jeugdvoetbalstage van Asse Zellik 2002.


De club merkte dat het vrijetijdsaanbod in Asse tijdens de krokusvakantie kon uitgebreid worden en organiseerde nu reeds voor de derde keer zijn krokus-voetbalstage op de kunstgrasterreinen van voetbalsite Waalborre-Asse.


Onder leiding van 12 jeugdcoaches van de club werd in 5 leeftijdsgroepen geoefend op fysiek, techniek, afwerking in diverse wedstrijdvormen.


Terwijl de allerkleinste voetballers (geboren in 2018) woensdag en donderdag aansloten en wat multimove/voetbal in spelvorm kregen, waren hun oudere leeftijdsgenoten (geboren in 2010-2017) maandag en dinsdag al paraat.


Donderdagnamiddag werd afgesloten met een onderling voetbaltornooi.


Ook tijdens de 2de week van de paasvakantie houdt de club een jeugdvoetbalstage, van dinsdag 11 april tem vrijdag 14 april.

Voor de allerjongsten (geboren 2018-2019) op donderdag 13 april en vrijdag 14 april.

Deze stage staat open voor iedereen die geboren is van 2010 tem 2018. Meer info en inschrijvingen via assezellik2002.com.


109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Samenwerking Juve Mollem- Asse Zellik

Verleden maand kondigden wij aan dat Juve Mollem en Asse-Zellik, de twee grootste voetbalverenigingen van Asse, een intentieverklaring hebben ondertekend om samen aan een nieuwe toekomst te bouwen. In

Asse-Zellik 2002 A speelt zondag voor leidersplaats

Heel spannend in 2de provinciale A. Met zes ploegen staan ze daar op een zakdoek. De zesde op zes punten van de eerste. Onze ploeg staat samen met KVK Wemmel tweede op twee punten achter leider V.Beer

bottom of page