top of page

Plots overlijden Annette De Cort

Via dochter Ilse vernamen we het plotse overlijden van Annette, echtgenote van Etienne Verleysen, mama van Ilse.

De club is geschokt. Annette was niet enkel een vurig supporter – goede en ook vooral in slechte AZ-tijden- maar ook een trouwe medewerker van onze club. Het was zij, samen met man en dochter, die ooit het idee kreeg om in augustus de tribune achter de goal onkruid-en groenvrij te krijgen. In zomerse temperaturen legden ze hun hond vast aan de ene of andere paal, en begonnen zij, trede per trede, onze staantribune schoon te maken. 9u ’s morgens beginnen, 17u ’s namiddags gedaan. Op de middag gingen ze een uurtje naar huis. 30 graden, zon op de bol, en maar kuisen. Vrijwilligers!

Annette was er ook om de broodjes A-ploeg te smeren. Waar dit meer en meer aan een cateringbedrijf wordt overgelaten, stond zij er op om onze jongens alles vers te geven, tot vandaag, gisteren. Samen met Ilse zocht zij naar originelere dingen: ne club, ne crocque, partysnacks.

Ze stond er ook op om de inkom te doen, hoe moeilijk ze ook te been was. Maar er moest iemand met haar meegaan: een kassa, de inkomtickets, teruggeven. Maar was er niemand? No prob. Ze deed het alleen.

De clubliefde was zo groot dat ze enkele jaren geleden haar huwelijksverjaardag liet doorgaan in onze kantine. En ze nodigde ook bestuur en spelers A-ploeg uit. Wat een feest! Quelle fête! Zo vind je ze niet meer. Zo ga je ze ook nooit meer vinden. Annette, we misten je de afgelopen weken al. Nu moeten we je voorgoed laten.

Als club willen we ons medeleven en steun betuigen aan man Etienne en dochter Ilse. Het ga jullie goed. En je weet waar je kan en mag zijn

Een laatste groet aan Annette kan je brengen op zaterdag 2/4 van 11u tot 12u in Funerarium Walfergem, Asse.443 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page