top of page

Samenwerking Juve Mollem- Asse Zellik

Verleden maand kondigden wij aan dat Juve Mollem en Asse-Zellik, de twee grootste voetbalverenigingen van Asse, een intentieverklaring hebben ondertekend om samen aan een nieuwe toekomst te bouwen.

Inmiddels werd een aantal overlegmomenten gehouden met bestuursleden van beide clubs. Dit om de opportuniteiten alsook de uitdagingen van één nieuwe, grote en vooral nog kwalitatievere voetbalclub in kaart te brengen.

Wij houden eraan om jou onderstaand een update te geven en om jou in de komende periode blijvend te informeren over de verdere uitwerking van dit ambitieus project.

 

JEUGDVOETBAL

Vandaag spelen Juve Mollem en Asse-Zellik beiden jeugdvoetbal op provinciaal niveau.

In een nieuw gezamenlijk project zal het aantal provinciale teams per leeftijdscategorie verdubbelen. Zo zullen er in totaal evenveel provinciaal-spelende teams beschikbaar zijn.

Voetbal Vlaanderen ondersteunt en begeleidt ons om administratief-organisatorisch alles correct op te zetten.

Bovendien ambieert het nieuwe jeugdproject om op korte termijn een interprovinciaal label te behalen waardoor voetbal kan worden aangeboden op elk niveau (interprovinciaal, provinciaal en regionaal).

We herhalen graag dat de activiteiten zullen georganiseerd worden over beide sites (Kareel en Waalborre) zodat spelers, trainers, ouders en alle betrokkenen maximaal met elkaar in contact komenom zo bij te dragen aan en te versmelten in één grote en gezamenlijke voetbalcommunity.

 

VOLWASSENVOETBAL

De A-ploegen van Juve Mollem (momenteel 3de provinciale) en Asse-Zellik (momenteel 2de provinciale) worden beiden behouden en zullen ook volgend jaar uitkomen in de provinciale reeksen.

 

WHAT’S NEXT?

• Het gezamenlijke bestuur houdt bijkomende meetings binnen de verschillende werkgroepen (o.a. voetbalorganisatie, infrastructuur, logistiek, commercieel en finance).

• De gemeente wordt verder betrokken bij dit project.

• Er wordt een datum vastgelegd voor een kick-off / info-vergadering waarop wij jou in detail willen informeren.

 


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page