top of page

SPONSORAVOND Brasserie Bijgaarden

Op donderdag 22 juni nodigde het clubbestuur al zijn huidige en potentiële sponsors uit voor een sponsoravond in Brasserie Bijgaarden in Groot-Bijgaarden.

 

Wij menen te kunnen stellen dat het een zeer geslaagde avond was. Lekker eten, geweldige locatie, fijn gezelschap, een stand van zaken betreffende de huidige werking en situatie van de club én een eerste voorstelling van de ambitieuze plannen door en voor Asse-Zellik 2002.


Karolien Raeymaekers, kinderpsychologe, en Isabelle Ringoot, kinesitherapeut,

stelden als slot van de avond hun kleuterproject ‘Op kindermaat’ voor. Ook de ondersteuning van dergelijke initiatieven vinden wij als plaatselijke voetbalclub belangrijk.

 

Bedankt aan Rudi en het team van Brasserie Bijgaarden.

 

De blijvende steun van onze sponsors is primordiaal om de werking van de grootste sportgemeenschap van Asse te verzekeren

en wordt daarom zeer hard geapprecieerd.

 

Namens het bestuur van Asse-Zellik wensen wij iedereen een fijne vakantie toe en hopen jou in juli/augustus terug te zien op Waalborre!

 

Kris, Roel, Roos, Paul, Robin, Kevin


140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zondag 24 maart - match Asse- Zellik A

Asse-Zellik A - Leeuwkens Teralfene A Waalborrestadion Asse Aftrap om 15u Asse-Zellik A speelt met Max-Masru-Souf-Ganze-Jordy-Andrea-Geo-Lio-Francis-Sam-Moussa-Caje-Eloy-Henrotaux-Buysse Supporters op

Comments


bottom of page