top of page

Update Corona-maatregelen

Corona-maatregelen Asse-Zellik 2002, versie 31 augustus 2020


Volgend weekend hervatten de jeugdcompetities. Onze eerste ploegen dienen nog een weekend te wachten. Kalenders: zie sites Asse of KBVB, zie app BBF.

Met deze willen we aan alle ouders, spelers en trainers -van bezoekende-en thuisploegen- vragen om de volgende Corona-maatregelen nauwgezet op te volgen. Iedereen kan en mag komen kijken naar trainingen en matchen (maximum capaciteit van 400 toeschouwers), mits het in acht nemen van volgende verplichtingen:


Mondmaskers zijn verplicht te dragen binnen de omheiningen van de site, voor personen vanaf 12jaar. Ze mogen enkel afgezet worden bij het betreden van de speelvelden. Toeschouwers komen niet op de speelvelden en dienen het mondmasker dus altijd te dragen. Mondmaskers van de club zijn te koop tegen 6eur, te bevragen aan de toog van de kantine.


De afstandsbewaring van 1,5m dient steeds in acht te worden genomen binnen de omheiningen van de site.


Toeschouwers bij trainingen en wedstrijden zijn toegelaten, mits begrenzing van capaciteit van 400 personen, mits dragen van mondmasker, mits afstandsbewaring.


Op verschillende plaatsen op de site staan handgelbusjes om de handen verplicht te ontsmetten.


In onze kantine gelden volgende regels: afstandsbewaring van 1,5m, verplichte registratie bij het binnenkomen (registratieblad op hoge tafel vooraan in kantine), verplichte handhygiëne (via toestel vooraan in kantine), verplicht dragen van mondmasker (mag afgezet worden als men zit in de kantine). Dranken worden zoveel mogelijk verkocht in flesjes of blikjes, broodjes op zaterdag worden gemaakt volgens de hygiënische voorschriften en verpakt verkocht.


Bij uitwedstrijden zorgt iedereen voor eigen vervoer, dwz ouders brengen hun kind zelf naar de bezoekende club. In de huidige omstandigheden willen we niet dat auto's worden volgepropt. 


Spelers worden verplicht om hun eigen drinkbus mee te nemen. Bij thuiswedstrijden kunnen deze gevuld worden met fleswater. Dit water wordt door afgevaardigde of trainer via de kantine voorzien.


Enkel op zaterdag en zondag wordt het ijzeren hek kant zwembad (Pastinakenstraat) geopend. Tijdens weekdagen gebruiken we maar één in-en uitgang (Bergestraat).


Deze maatregelen zijn voor de meesten reeds een gewoonte geworden. Een kleine moeite, maar toekomstgericht belangrijk wat betreft een goed en gezond verloop van het voetbalseizoen. Vroegtijdig moeten stoppen met voetballen is het laatste dat we willen.


We wensen iedereen alvast een fijn en sportief seizoen toe.


Het bestuur van Asse-Zellik 2002

103 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page