• Bestuur Asse-Zellik 2002

Voetbalspeeltuin 2021-2022 reeds volzet

In overleg met trainers, begeleiders en jeugdcoördinatoren hebben we besloten om de inschrijvingen voor de voetbalspeeltuin (kids geboren in °2017, °2018) voor het komende voetbalseizoen 2021-2022 te stoppen.


We hadden nooit gedacht dat na een tiental dagen alle plaatsjes ingenomen zijn. Maar we willen onze kwaliteit blijven garanderen. Intern onderzoeken we hoe we als club een antwoord kunnen bieden op de zeer grote vraag naar dit initiatief. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst zetten. Van zodra meer nieuws/vrije plaats word je gecontacteerd.


Tot slot nog meegeven dat het trainersteam van de afgelopen weken - Cedric Del Corral, Kim Rez, Roel Brems, Amélie & Fien - ook volgend seizoen verbonden blijft aan de voetbalspeeltuin. En daar zijn we heel blij om!

63 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

EK matchen in kantine

BRAZET maken we er niet van, het EK-voetbal is wel te zien in onze kantine. Eerste afspraak nu zaterdag 21u voor België - Rusland. Gratis inkom, schappelijke drankprijzen, prima beeld en geluid, volge

Geen BRAZET, geen outdoor EK-voetbalschermen op AZ

We hebben een moeilijke beslissing moeten nemen. Onze BRAZET, dit jaar buiten op een heel groot scherm, onder de recente Covid-voorwaarden, gaat niet door. Doeme. Een te groot organisatorisch en finan